Centrum Konferencyjno-Bankietowe Reduta w Krakowie
  O Firmie 
  Centrum Reduta 
  Sale bankietowe 
  Bankiety / bale  
  Konferencje
  Sale weselne 
  Studniówki  
  Komunie  
  Chrzciny  
  Biesiada w plenerze 
  Cukiernie 
  Catering 
  Certyfikaty / nagrody 
  Galeria  
  Nasze realizacje  
  Księga pamiątkowa 






Centrum Reduta na Facebooku
  Aktualności  
  Partnerzy  
  Praca  
  Dojazd  
  Kontakt  

Aktualności

wesele w centrum reduta

Przyjęcia weselne w Centrum Konferencyjno-Bankietowym Reduta to:

  • gwarancja dobrej organizacji
  • profesjonalna obsługa
  • doskonałe menu

MENU WESELNE

Menu weselne ustalają i dopasowują do życzeń klienta nasi specjaliści ds. gastronomii, którzy nie tylko doradzą, odradzą, pomogą i uspokoją, ale też w trakcie przyjęcia czuwają nad sprawnym przebiegiem imprezy.

DEKORACJA WESELNA W CENIE

Wystrojem sali zajmuje się doświadczona florystka, która zna najnowsze trendy i sprawi, że wystrój sali w pełni odda charakter uroczystości.

TORT WESELNY W CENIE

Tort oraz ciasta weselne z Cukierni Michalscy wliczone są w cenę. Wszystkie słodkości wypiekamy sami!

Zadzwoń i porozmawiaj o swoim weselu:

Tel. 519 105 105

Tel. 506 134 572

Chętnie odpowiemy na wszystkie pytania, a także umówimy się na oglądanie sal.

PRZYJĘCIE WESELNE W CENTRUM BANKIETOWYM REDUTA 2016/2017


PRZYSTAWKA:
Schab glazurowany z sałatką góralską
lub
Paleta drobiowa na kompozycji sałat
lub
Indyk w maladze z żurawiną


ZUPA:
Tradycyjny rosół z makaronem
lub
Zupa krem z pomidorów pachnąca świeżą bazylią z łezką śmietany
lub
Znakomita pieczarkowa z łazankami

DANIE GŁÓWNE:
Rolada z indyka z nadzieniem Szefa Kuchni podawana z ziemniaczkami
o nucie ziołowej i zestawem surówek
lub
Delikatna pieczeń wieprzowa podawana z opiekanymi ziemniaczkami
i zestawem surówek
lub
Marynowane polędwiczki wieprzowe w sosie z leśnych grzybów
podawane z pikantnymi pierożkami i zestawem surówek

ZIMNA PŁYTA:
Półmiski mięs ze schabem faszerowanym śliwką,
schabem pieczonym w kminku i majeranku,
aromatycznym karczkiem, wędzonym boczkiem ...

Tace wędlin tradycyjnych z szynką chłopską,
polędwicą drobiową, kiełbasą lisiecką,
salami, kabanosem... z dodatkiem serów

Pasztet w kruchym cieście
Pałki kurczaka w jałowcowym dymie wędzone
Duet śledzi w zalewie

Sałatki do wyboru:
sałatka jarzynowa
sałatka Gyros
sałatka Cesar z kurczakiem i grzankami
sałatka wielowarzywna z serem feta
sałatka hawajska z kurczakiem
włoska sałatka makaronowa

Tymbaliki drobiowe z groszkiem i kukurydzą
Jajka faszerowane musem chrzanowym i musztardowym
Pikle w trzech rodzajach
Sos czosnkowy i chrzanowy
Pieczywo własnego wypieku (chleb, mini bułeczki)
Paluszki z kminkiem

SŁODKOŚCI:
Szarlotka z bitą śmietaną
Ciasto toffi z karmelem i prażonymi orzechami
Sernik krakowski z bogactwem bakalii
Biszkoptowa rolada makowa
Herbatniki deserowe
Półmiski owoców sezonowych
Tace owoców w glazurze

DANIE CIEPŁE I:
Kotlet de Vollay z frytkami i zestawem surówek
lub
Indyk nadziewany brzoskwiniami w sosie słodko-kwaśnym z ryżem po mediolańsku, zestaw surówek
lub
Medaliony wieprzowe w sosie pieczarkowym podawane z z kopytkami i bukietem warzyw garnirowanych

DANIE CIEPŁE II:
Gulasz po cygańsku z pieczywem
lub
Potrawka z kurczaka z bogactwem dodatków, mini bułeczki
lub
Beef Strogonoff z pieczywem

DANIE CIEPŁE III:
Pikantny barszcz czerwony z kapuśniaczkiem

NAPOJE:
kawa, herbata, woda mineralna - bez ograniczeń
soki owocowe, coca-cola, fanta, sprite - 1 l/os.

GRATIS:
chleb okolicznościowy na powitanie
wino musujące na powitanie
tort okolicznościowy serwowany po obiedzie
wynajem sali


Copyright © Firma Michalscy Małgorzata Michalska. Wszelkie prawa zastrzeżone.